Vi søker ESG-analytiker til aksjeavdelingen

Stillingen innebærer en sentral rolle i oppfølgingen av selskapene i aksjeporteføljen. Les mer og søk her innen 15. september.
Bilde
ESG-analytiker, illustrasjonsfoto

Vi skal styrke aksjeavdelingen med en ESG analytiker. ESG analytikeren rapporterer til aksjedirektør som en del av aksjeteamet og vil bli en sentral person i Folketrygdfondets eierskapsutøvelse og investeringsvirksomhet. Eierskapsutøvelsen er basert på tett dialog med selskapene og tydelige forventninger. Eieroppfølgingen styrker forvaltningen ved å systematisk følge opp viktige ESG muligheter og utfordringer. 

Arbeidsoppgavene inkluderer å utarbeide og presentere ESG analyser, møter med selskaper, delta aktivt i eierskapsarbeidet, samt koordinere rapportering på området. Du evner å sette ESG på agendaen både internt og eksternt, og med dine gode kommunikasjons- og relasjonsbyggende ferdigheter, vil du også engasjere kollegaer og andre i vårt ESG arbeid.

Hvem er du?

  • Du har relevant utdanning på masternivå med sterke faglige resultater
  • Du har minimum 3 års relevant arbeidserfaring, eksempelvis innen finans-, konsulentbransjen el.
  • Du har sterke analytiske ferdigheter 
  • Du er strukturert, proaktiv, selvgående og ambisiøs
  • Du har høy integritet og gode samarbeidsevner
  • Du må minimum beherske ett skandinavisk språk og engelsk
  • Du identifiserer deg med Folketrygdfondets verdier og verdsetter det spesielle ansvaret organisasjonen har som forvalter av store verdier på vegne av fellesskapet.

Hvorfor velge oss? 

Vi tilbyr spennende utfordringer i et positivt og attraktivt miljø. Her er det mange dyktige kollegaer som spiller hverandre gode og du vil ha en viktig rolle i utøvelse av ESG arbeidet og ansvarlig forvaltning. Vi holder til sentralt i Oslo nær kollektivtransport, med sykkelparkering og garderober. Lokalet har velutstyrt treningsrom og vi har vår egen kantine. Vi har gode pensjonsordning og gunstige forsikringer.

Les mer og søk på stillingen her. 

Del: